( από e- mail της Ελένης )
Αν θέλουμε πραγματικά, να τρώμε φρούτα που να είναι χωρίς ( ή με το λιγότερο δυνατό ) φυτοφάρμακα και συντηρητικά, καθώς και να είναι πιο υγιεινά, θα πρέπει να επιλέγουμε τα φρούτα εποχής. Επιπλέον με αυτή την επιλογή πρέπει να γνωρίζουμε πως βοηθούμε το περιβάλλον μειώνοντας την εκπομπή καυσαερίων στην ατμόσφαιρα, διότι τα εκτός εποχής θέλουν θέρμανση σε θερμοκήπια.
Οπότε για φρέσκα φρούτα:
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ : Πορτοκάλια, Σπαράγγια, Αβοκάντο, Αχλάδια
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ : Αχλάδια, Αβοκάντο, Πορτοκάλια, Σπαράγγια
ΜΑΡΤΙΟΣ : Σπαράγγια
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
ΜΑΙΟΣ : Αβοκάντο, Πεπόνια, Φράουλες
ΙΟΥΝΙΟΣ : Αβοκάντο, Δαμάσκηνα, Κεράσια, Πεπόνια, Ροδάκινα και νεκταρίνια, Σταφύλια, Φράουλες, Αγγούρια
ΙΟΥΛΙΟΣ : Δαμάσκηνα, Πιπεριές, Πεπόνια, Ροδάκινα και νεκταρίνια, Αγγούρια, Ντομάτες
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ : Δαμάσκηνα, Πιπεριές, Πεπόνια, Ροδάκινα και νεκταρίνια, Σταφύλια, Αγγούρια, Ντομάτες
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ : Δαμάσκηνα, Πιπεριές, Ροδάκινα και νεκταρίνια, Σταφύλια, Ντομάτες
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ : Δαμάσκηνα , Μανταρίνια, Μήλα, Πιπεριές, Ντομάτες
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ : Αχλάδια, Μανταρίνια, Μήλα
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ : Αχλάδια, Πορτοκάλια
Ευχαριστούμε την Ελένη που μας έστειλε το παραπάνω κείμενο σε e-mail και περιμένουμε και από άλλους την συμμετοχή τους.
:"Ποιες είναι οι ιδιότητες της βαρύτητας".
Πριν από 14 χρόνια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου